Stirile Zilei
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !
Luni, 19 martie 2007
Stirile TVA aici
  • "Ne indreptam spre ruperea Aliantei" - considera presedintele PD Arad, Gheorghe Seculici - Interviul saptamanii

Interviul saptamanii cu presedintele PD Arad Gheorghe Seculici- La precedenta discutie pentru Informatia Aradului, spuneati ca este surprinzatoare ascensiunea lui Gigi Becali in planul politicii nationale. Cat de periculos este Becali acum cand este la cateva procente de Traian Basescu?
- In ultima vreme au aparut sondaje de opinie contradictorii, care mai de care mai spectaculoase. Incep sa ma indoiesc de relevanta acestora ca instrumente care sa fundamenteze o strategie politica. Din pacate, exista si sociologi care au renuntat la profesionalism, ceea ce este regretabil. Saptamana trecuta, de exemplu, au fost date publicitatii mai multe sondaje de opinie care creditau Partidul Democrat cu procente ce variau intre 19% si 28%, ceea ce ma face sa pun la indoiala profesionalismul unora dintre cei care au realizat sondajele.
Partidul Democrat a decis sa realizeze periodic sondaje de opinie, pentru uzul intern, astfel incat sa stim in permanenta ce doreste electoratul de la noi. Legat de ascensiunea lui Gigi Becali, nu cred ca poate fi mai periculoasa decat ascensiunea lui CV Tudor in anul 2000. Dar chiar si atunci, demersul extremist a esuat. Trebuie spus, de asemenea, ca Gigi Becali nu este la doar cateva procente de Traian Basescu in ceea ce priveste intentia de vot, ci la jumatate din procentele pe care le-ar obtine Traian Basescu daca duminica s-ar desfasura alegeri. La capitolul incredere in politicieni, tot presedintele Basescu conduce, fiind urmat de Becali la o distanta mai mare de 11%. Unul dintre sondaje il plasa chiar pe noul comisar roman, Leonard Orban, pe locul trei ca incredere, dar aceste cifre sunt departe de votul efectiv pe care l-ar acorda populatia. Si, dupa cum spunea si presedintele Basescu, politica se face pe voturi. Daca tot mi-ati adresat aceasta intrebare, vreau sa mai adaug faptul ca e nevoie de profesionalizarea clasei politice romanesti. Nu ne mai putem permite sa facem politica dupa ureche. Vrand-nevrand, trebuie sa ne aliniem si noi politicii europene. 
- Oare ruptura din Alianta D.A. nu ne poate aduce in postura de a-i avea in turul doi al viitoarelor alegeri prezidentiale pe Becali alaturi de Vadim Tudor?
- Alianta nu a fost inca rupta, dar intr-adevar s-a ajuns intr-un punct in care lucrurile vor evolua probabil spre o astfel de decizie. Este un lucru regretabil, avand in vedere ca am constituit aceasta structura politica in scopul asigurarii unei contra-ponderi la PSD, pe care il acuzam la momentul respectiv ca nu guverneaza in interesul oamenilor si, mai mult decat atat, ca este un partid al coruptilor. Alianta trebuia sa evolueze catre o fuziune a celor doua partide. Din pacate, cei care au constituit Alianta din partea PNL au parasit partidul, sau au fost dati afara, astfel incat la conducere au ajuns tocmai acei liberali care se impotriveau fuziunii cu PD-ul. Motivul invocat mi se pare unul slab argumentat, si anume faptul ca ar fi o structura politica atipica. Vreau sa va spun ca in Parlamentul European partidele sunt grupate in mai multe grupuri politice, unul dintre acestea fiind cel al liberalilor si democratilor europeni. Prin urmare, in alte tari se poate, dar nu si la noi. Eu cred ca o eventuala ruptura a Aliantei ar fi un eveniment regretabil, dar in actualul context nu prea vad o alternativa. Si ca sa va raspund la intrebare, cred ca in turul doi al viitoarelor alegeri prezidentiale este exclus sa-i vedem pe Vadim Tudor si pe Gigi Becali. In mod sigur unul dintre candidati va fi Traian Basescu. Desi multi nu vor sa admita acest lucru, presedintele Basescu a fost presedintele care a contribuit cel mai mult la reformarea institutiilor statului, la curatarea clasei politice, dar si la succesul pe plan extern al tarii noastre. E presedintele care a facut cel mai mult pentru Romania post-decembrista, iar lumea vede acest lucru. Ruptura Aliantei nu i-ar afecta popularitatea presedintelui Basescu atata vreme cat Basescu a fost cel care a tras in sus scorul Aliantei la alegerile din 2004, desi acum apar tot felul de voci care ii contesta acest merit.    
- Pana la sfarsitul anului vom avea alegeri pentru Parlamentul European. Presedintele PD Arad, fost vicepremier al Romaniei, ar putea candida pentru aceste alegeri?
- Alegerile pentru Parlamentul European trebuie organizate pana la data de 31 decembrie a acestui an, potrivit prevederilor tratatului de aderare semnat de tara noastra. In acest moment nu stim o data exacta, dar pregatirile au fost deja demarate, in contextul in care alegerile trebuiau sa se desfasoare in luna mai. Am adunat semnaturile de sustinere a candidaturilor, iar in Arad am depasit cu mult plafonul care ne revenea ca partid. Mai mult decat atat, am desemnat deja candidatul din partea PD Arad la aceste alegeri, in persoana presedintelui Consiliului Judetean, Iosif Matula. Pot sa va spun ca nu voi candida la alegerile acestea. Am demarat in tara proiecte pe care trebuie sa le finalizez si, in plus, organizatia PD ar fi dificil de condus cu jumate de norma, avand in vedere ca munca la Bruxelles incepe luni si se termina joi.    
- Presedintele forteaza introducerea votului uninominal. Este Romania pregatita pentru vot uninominal in ambele camere?
- Tipul de vot uninominal  inseamna ca alegatorii nu vor mai vota listele propuse de partide, ci candidati individuali care pot sa reprezinte sau nu un anumit partid. Acest sistem ofera o personalizare mai mare a votului, astfel incat alegatorii pot sa opteze intre candidaturi nominale si nu intre liste in care apar si persoane necunoscute sau de o valoare indoielnica. Desigur ca si votul uninominal majoritar are dezavantaje, putandu-i-se reprosa faptul ca o buna parte din optiunile electoratului nu vor fi reprezentate in parlament, daca dintr-o circumscriptie electorala este ales un singur candidat. Prin urmare, acest gen de vot este cel mai potrivit democratiilor bipolare, cum este SUA sau Marea Britanie. O solutie ar fi trecerea de la votul pe liste la sistemul mixt. Desi tipul acesta de vot dezavantajeaza partidele mici, cred ca Romania este pregatita sa-l adopte, si cred ca in felul acesta vom avea o mai mare stabilitate politica in tara.  
- Sunteti un politician care participa la multe intalniri la nivel inalt, in strainatate. Cum vad ei acum tara noastra, dupa acest circ politic ieftin si cu impact?
Gheorghe Seculici nu este convins de soliditatea Aliantei DA- Sa nu ne facem iluzii ca in alte tari nu exista tensiuni politice sau neintelegeri intre partide. Pana la urma, in asta consta caracterul democratic al unei tari, adica posibilitatea de a avea opinii divergente si de a le exprima. Trebuie sa recunoastem, insa, ca in alte parti lucrurile sunt diferite in sensul ca politicienii se coalizeaza mai mult, atunci cand este vorba de interesul national. Este un lucru pe care noi trebuie sa-l invatam. Desigur ca actuala situatie isi pune amprenta pe imaginea Romaniei. Am primit semnale din strainatate ca exista parlamentari europeni preocupati de ceea ce se intampla la noi, dar atata timp cat nu este afectata ordinea interna si institutiile statului functioneaza, nu cred ca partenerii nostri externi au de ce sa-si faca griji. Important e sa ne respectam angajamentele, dincolo de discutiile interminabile pe o tema sau alta.    
- Apropo de asta, ati luat masa in Statele Unite cu George Bush. Ce parere are acesta despre Romania?
- Statele Unite considera Romania drept un partener un lupta impotriva terorismului. De asemenea, au fost prima tara care a recunoscut statutul de economie de piata functionala al Romaniei, dand un semnal puternic si Uniunii Europene. Dar relatia buna cu Statele Unite nu se poate mentine daca noi ne incalcam cuvantul, cum este retragerea unilaterala a trupelor din Irak. Sunt constient ca e un subiect sensibil, unde parerile se polarizeaza la o extrema sau alta. Insa nu trebuie sa repetam greselile pe care le-am facut de-a lungul istoriei, atunci cand una am spus si alta am facut in final.
- Din cei 35 de europarlamentari pe care Romania ii va trimite la UE, spuneati in precedenta discutie ca va doriti ca 10 sa fie ai PD-ului. Dupa scandalurile din ultima vreme credeti ca procentul partidului nu a avut de suferit? Si aici ma refer inclusiv la faptul ca in ultima vreme PD-ul pare a fi singur impotriva tuturor…
- Nu e neaparat rau sa fi singur atunci cand sustii interesul oamenilor de rand. Sa nu uitam ca ministerele unde s-au facut cele mai mari progrese in ultimii ani sunt in portofoliul PD. Ma refer la cresterea cu 40% a salariului mediu brut, la recalcularea pensiilor in cazul a 3 milioane si jumatate de dosare, peste 1 milion si jumatate de pensionari obtinand un punctaj mai mare, la reforma din justitie si eliminarea posibilitatii de activare a clauzei de salvgardare, la fondurile fara precedent disponibilizate de Ministerul Educatiei pentru modernizarea si dotarea unitatilor de invatamant, la descentralizarea administratiei publice si introducerea unor standarde de calitate in ce priveste munca functionarilor publici etc. Toate acestea sunt lucruri concrete, cu impact asupra vietii oamenilor. In plus, datele noastre indica faptul ca procentul pe care l-ar obtine PD-ul la alegeri este in crestere. Am toate motivele sa cred ca vom obtine procentul cel mai mare de voturi la alegeri si, prin urmare, vom avea cei mai multi europarlamentari.    
- Criza din politica romaneasca poate duce la suspendarea presedintelui Traian Basescu. Ce sanse credeti ca are un astfel de demers?
- Potrivit articolului 95 din Constitutie, presedintele poate fi suspendat de Camera Deputatilor si de Senat, dupa consultarea Curtii Constitutionale, in cazul in care se dovedeste ca a savarsit fapte grave prin care incalca prevederile legii supreme. Daca propunerea de suspendare este aprobata cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea presedintelui. Teoretic, suspendarea presedintelui ar fi posibila, insa nu si demiterea lui in cadrul unui referendum. Conform unui sondaj de opinie realizat de IMAS in aceasta luna, aproximativ 65% din cetateni ar vota impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu, in timp ce doar 19% ar vota in favoarea demiterii sefului statului, iar 12% nu s-ar prezenta la urne. In orice caz, comisia constituita pentru suspendarea presedintelui mi se pare absolut hilara. Cum poate fi obiectiv un parlamentar care si-a facut un scop din lupta cu Traian Basescu? Si de cand este etalon de moralitate cineva care s-a dovedit ca a mintit in legatura cu colaborarea lui cu fosta securitate? In plus, daca ati vazut conferintele de presa ale comisiei, va puteti da usor seama de totala lipsa de profesionalism si de adevaratele motivatii ale circului pe care il pun in scena. 
- Mai poate exista reconciliere intre un prim-ministru suparat si un presedinte jucator? 
- Cred ca nu, avand in vedere pana unde au ajuns lucrurile. Desi o astfel de situatie nu e de dorit, ea nu este o noutate in relatia dintre presedinte si premier dupa 1989, daca ne gandim la Ion Iliescu si Petre Roman, Emil Constantinescu si Victor Ciorbea, Emil Constantinescu si Radu Vasile, sau Ion Iliescu si Adrian Nastase. Consider ca problema acestor relatii isi are radacinile in sistemul constitutional, care nu delimiteaza foarte bine atributiile sefului statului de cele ale sefului guvernului, si nu confera destula forta omului cu cea mai mare legitimitate populara: presedintele ales in mod direct de catre populatie.  
- Am intrat de cateva luni bune in UE iar noi stim prea putin cati bani se pierd zilnic de la Uniune, bani pierduti din cauza lipsei de proiecte si a circului politic. Care este mesajul pe care il adreseaza Gheorghe Seculici in acest context?
- Potrivit calculelor pe care le-au facut expertii, timp de noua ani trebuie cheltuit echivalentul a 9 milioane de euro pe zi, inclusiv sambata si duminica. Sunt bani acordati de Uniune pentru sustinerea agriculturii, dezvoltarii rurale si operatiunilor structurale. Astfel, este nevoie de multe proiecte la standarde europene, in conditiile in care elaborarea unor proiecte finantabile a constituit o problema chiar si pentru tarile care au aderat la UE in 2004. Fondurile europene reprezinta o oportunitate pe care IMM-urile trebuie s-o foloseasca pentru a se dezvolta. Circul politic, nu pot nega, contribuie si el la imaginea negativa a Romaniei, dar asta nu influenteaza capacitatea de a elabora proiecte viabile de finantare.

Sorin Ghilea - Informatia Aradului

  • Norme stricte pentru miei

Mieii de Paste vor trebui sa respecte normele UECarnea de miel va fi admisa consumului numai insotita de un certificat de sanatate publica.
Ca in fiecare an, inainte de sarbatorile pascale, autoritatiile recomanda cetatenilor sa cumpere carne de miel si alte produse alimentare, precum oua si produse lactate, numai din locuri autorizate sau inregistrate sanitar veterinar, toate acestea in scopul prevenirii aparitiei toxinfectiilor alimentare.
Sacrificarea cornutelor in alte locuri decat cele autorizate va fi sanctionata cu sume cuprinse intre 200 si 300 de lei.
Sacrificarea mieilor se va face doar sub supraveghere sanitara veterinara si doar in cateva locatii, cum ar fi: abatoarele din municipiul Arad, in spatiul avizate sanitar-veterinar din Socodor, numai pentru o perioada de zece zile, in perioada premergatoare sarbatorilor, si in gospodariile oamenilor, dar in acest caz proprietarul este obligat sa anunte medicul veterinar atunci cand doreste sa sacrifice animalele si sa predea medicului veterinar crotalia animalului sacrificat, urmand ca produsele rezultate in urma sacrificarii mieilor sa fie utilizate numai pentru consumul propriu.
Carnea si organele de miel destinate consumului public vor fi comercializate numai insotite de certificate de sanatate publica veterinara si va purta marca de sanatate.
Cu stampila
De asemenea, carnea de miel va fi marcata cu o stampila de forma rotunda si va cuprinde informatii despre tara de provenienta, codul judetului, numarul de autorizare veterinara a unitatii si numarul de identificare a medicului veterinar oficial care a efectuat inspectia carnii.
Si ouale vor avea un certificat de sanatate publica pe langa marcarea acestora cu data ouatului.
Inspectorii din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Arad si cei ai Circumscriptiilor Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor vor efectua controale ce vor viza modul de respectare a conditiilor sanitar-veterinare in toate pietele agroalimentare, abatoare, depozite, unitati de alimentatie publica si va fi sanctionata orice incalcare a prevederilor legislatiei sanitar-veterinare in vigoare.
Cetatenii vor putea sesiza orice aspect privind nerespectarea normelor sanitar-veterinare la C.S.V.S.A. (Circumscriptiile Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor), in perioada 1 aprilie-9 aprilie, unde va fi asigurata permanenta.

I.C. - Adevarul

  • A fost odata… IMAR

Din fabrica IMAR au ramas doar resturi de zidarieDezvoltarea pietei imobiliare pe de o parte si nivelul de trai mai ridicat decat in alte zone ale tarii, au condus la o crestere exorbitanta a terenurilor in zonele bune ale Aradului.
Iar pentru ca spatiul este si asa destul de limitat, au aparut mari companii care achizitioneaza cladiri cu suprafete aferente semnificative si care le demoleaza si construiesc in locul lor fie apartamente, fie spatii comerciale.
Asa s-a intamplat si in cazul IMAR-ului si a Tricoului Rosu, investitorii care au achizitionat cladirile, demolandu-le si ridicand in locul lor constructii noi, care  le vor majora automat valoarea.
Asadar, in zone extrem de bine cotate, din cele doua mari fabrici care au asigurat, decenii intregi, un renume pentru Arad, au  ramas doar amintirile.
Amintirile a mii de oameni care au muncit in ele poate o viata intreaga, care de aici si-ai castigat o paine, si-au tinut copiii in scoala…
Acum, in locul cunoscutei fabrici de mobila a ramas doar moloz, daramaturi, spatiul devenind inainte de toate un paradis al hotilor de fier vechi.
Dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, surprinse ieri, in miezul zilei, acestia "lucreaza " de zor, nestingheriti, cot la cot cu utilajele care curata zona.
Trecand insa peste aceste aspecte ale huliganilor, prezenti oriunde li se ofera ocazia de a-si procura "marfa" si cu imaginea carora ne-am obisnuit deja, ideea de demolare, in sine, este perceputa diferit de catre aradeni.
Unii considera ca fabricile acelea au reprezentat ceva, intr-adevar, pentru Arad, insa evolutia isi spune cuvantul si in acest sens.
"E foarte adevarat ca IMAR-ul a fost un nume mare, insa nu inseamna ca prin daramarea lui Aradul nu se poate remarca si prin altceva sau chiar prin fabricarea mobilierului. Asa puteau sa stea cladirile acolo si sa ramana in paragina, pentru ca oricum nu se mai lucra la acelasi nivel ca altadata. Macar asa, spatiul respectiv va fi folosit pentru altceva. Indiferent ca e vorba de mall sau de locuinte, important e ca se face ceva. Problema e ca noua nu ne convine ca unii au castigat si vor mai avea de castigat din afacerea asta. Pai asta e economia de piata. Din bani se fac bani, ce sa facem? Dar imi mentin ideea ca e foarte important ca se construieste ceva… Am auzit lume spunand ca prea multe mall-uri, prea multe magazine. Credeti ca firmele mari care isi deschid un astfel de centru comercial nu fac un studiu al pietei ca sa stie clar in ce investesc? Eu ma indoiesc. Iar pe de alta parte, pe mine, ca si consumator, de ce m-ar deranja ca patronului in cauza ii merge sau nu, ca pierde sau castiga bani, atata timp cat eu nu am decat de castigat din concurenta lor", este de parere Adrian Tomus.
Indiferent de ceea ce credem noi, ca si simpli cetateni, ideea e ca avem de-a face cu un domeniu privat in care proprietarul este singurul in masura sa decida ce face cu bunul pe care il detine.
Daca vorbim despre modul in care s-au privatizat aceste fabrici…e o alta chestiune…

Madiana Mican - Informatia Aradului

  • Un 13 cu noroc

"Ghiocelul de Argint" de anul acesta a fost un succes pentru aradeniFestivalul international de muzica si dans "Ghiocelul de Argint" organizat pentru a 13-a oara de catre Palatul Copiilor Arad s-a incheiat ieri cu un spectacol de gala de inalta tinuta sustinut de premiantii festivalului.
Sala de spectacole a Teatrului Clasic "Ioan Slavici" s-a dovedit neincapatoare pentru sutele de spectatori si participanti veniti din patru tari si peste 10 judete ale tarii.
Atmosfera efervescenta, ropotele de aplauze, lumina blitzurilor si strigatele de fericire au fost toate semne ale succesului festivalului din acest an.
La intretinerea atmosferei de buna dispozitie a contribuit si prezentatorul galei, actorul Zoltan Lovas, care a presarat cu momente de umor spectacolul impecabil al echipelor participante.
Editia a 13-a a purtat noroc deoscbit echipelor aradene ale Palatului Copiilor care au reusit sa smulga intr-o competitie stransa Trofeul "Ghiocelul de Argint" la toate cele trei sectiuni ale concursului.
Astfel formatia de dans modern "Mirabela", condusi de doamna profesor Mirela Cosma, formatia de dans sportiv "Azucar", categoria claselor I-IV, condusa de d-ra profesor Ioana Lung si interpreta de muzica usoara Andrea Gaica au fost participantii care au cules cele mai valoroase premii ale festivalului.
Concurentii premianti au fost rasplatiti cu diplome, medalii si cupe, premii inmanate de d-na Tocaciu Mariana, inspector educativ la I.S.J.Arad si d-na Lotte Kenderessy din partea Primariei Municipiului Arad.
"Formatiile care se prezinta la acest concurs sunt tot mai bine pregatite din punct de vedere tehnic si artistic", declare Krista Haynalka. directoarea Palatului Copiilor din Arad.
"Este un adevarat deliciu artistic si vizual sa urmaresti evolutia micilor vedete pe scena.
Concurenta a fost mare si prestatia deosebita a formatiilor din Bulgaria, Ungaria, Serbia si Republica Moldova precum si a celor din tarii ne dau un plus de ambitie si determinare pentru concursurile viitoare care nu se anunta deloc facile."

Lucian Valeriu - Observator

  • Toata lumea este multumita

Faza din meciul UTA-DinamoUTA si Dinamo au incheiat nedecis un joc in care fiecare echipa a dominat o repriza
Punctul obtinut ieri, in dauna liderului, poate reprezenta pentru utisti un nou inceput.
Reusita atacantului sarb, Boban Stojanovic, poate descatusa psihic o echipa, care a cam ramas datoare la inceputul acestui sezon.
Atat minunatilor suporteri, cat si finantatorilor, care fac eforturi pentru a asigura linistea financiara in club.
Cu o noua inovatie, "marca Lacatus", Hidisan in centrul liniei mediene, UTA a controlat ostilitatile in prima parte a confruntarii.
"Cainii"
au preferat contraatacurile, la doua dintre ele, Danciulescu (min. 11) si C. Munteanu (min. 31) fiind aproape de gol.
Dupa ce Apostu intarzie de putin la sutul-centrare a lui Balint, aradenii reusesc deschiderea scorului.
Era min. 25: corner Hidisan, deviere Apostu pentru "capul" lui Stojanovic si dintr-un fundas advers mingea ricoseaza in plasa, aruncand "in aer" cei peste 10.000 de spectatori, 1-0.
Oaspetii nu se regasesc, dar nici elevii lui Lacatus parca nu au curaj sa atace. Pauza.
Mustruluiti serios la cabine de Mircea Rednic, dinamovistii ies mult mai motivati de la vestiare si pun stapanire totala pe joc.
Este drept si cu largul concurs al utistilor, care - in mod inexplicabil - au facut prea repede pasul inapoi.
Totusi, Stojanovic (min. 48) putea da "lovitura", mingea trimisa de el cu capul trecand putin peste.
De-aici incolo, pe teren a (cam) existat o singura echipa, Dinamo.
Ceea ce nu a reusit celebrul cuplu de atacanti N&D, va izbuti tanarul L. Ganea, la prima sa atingere de balon.
Era min. 73: scapat din marcaj, tanarul de doar 19 ani prinde un vole de la 18 m, care-l lasa fara replica pe portarul aradean, 1-1.
Tot oaspetii sunt mai aproape de golul victoriei, dar L. Ganea si Vranjkovic se lovesc de "stanca" numita D. Tudor, "ingerul" care ne-a salvat, pe final, un punct.
In prelungiri, Moti vede al doilea galben si este eliminat, intr-un moment in care elevii lui Lacatus asteptau fluierul izbavitor al craioveanului Coltescu.
Am ajuns la - 9 "la adevar", dar am scapat de Dinamo, Steaua si Rapid ...
Fact - box
Caseta tehnica
FCM UTA
- Dinamo 1-1 (1-0)
Au marcat: Stojanovic, respectiv, L. Ganea
Formatii:
UTA
: D. Tudor - Balan, Balint, Chirita, Vasiljevic - Mihut (min. 65 - Andrade), C. Todea, Hidisan (min. 71 - Thiago), Simao - Apostu, Stojanovic (min. 67 - Danalache).
Dinamo:
Lobont - Pulhac, St. Radu, Moti, Blay - Fabrice, Cristea, Margaritescu (min. 60 - Ropotan), C. Munteanu (min. 67 - Vranjkovic) - Cl. Niculescu, Danciulescu (min. 71 - L. Ganea).
Arbitri: Sebastian Coltescu (Craiova) - centru; Marcel Savaniu (Sibiu) si Florin Buzarnescu (Craiova) - asistenti. 
Rezerva:
Tiberiu Lajos (Timisoara). 
Observatori FRF:
Gheorghe Nedelescu (Craiova) - de joc si Dan Petrescu (Bucuresti) - de arbitri.
Cartonase galbene: Hidisan, C. Todea, Simao, Balan, respectiv, Moti. 
Cartonas rosu: Moti (Dinamo) - min. 90.

D.S. - Adevarul


Cautare in arhiva Virtual Arad

   Search this site                 powered by FreeFind
 


Publicitate

  Imobil de vanzare


Colectivul de redactie: Draghi Puterity, Gheorghe Puterity, Trutiu Florin.


O parte din stirile Virtual Arad News au fost preluate si din urmatoarele surse: Agentia Mediafax, Ziarul Adevarul, Ziarul Observator, Ziua de Vest, Evenimentul Zilei (Editia deVest), Romania Libera, Ziarul in limba maghiara Nyugati Jelen, Astra Aradeana, Glasul Aradului, Informatia Aradului,TV Arad, Info TV.


 

[Home] [Stiri] [Jurnal TVA] [Arhiva de stiri] [Agenda telefonica] [Advertising] [Multimedia] [Galeria foto] [Catedrala] [Harta orasului]
[Informatii] [Istorie] [Link-uri] [Guest book] [Message board] [Localitati din Arad] [Despre noi]