M’as socoti rasplatit cu prisosinta pentru cei paisprezece ani de munca, de teama si de sperante chinuitoare, daca as sti ca am facut ceva, cat de putin, pentru progresul stiintei si pentru fericirea oamenilor.
Bucuresti, 1910
Aurel Vlaicu
Publicatie pentru propaganda AVIATIEI, fondata la ARAD de catre: CORNEL MARANDIUC (scriitor/ istoric aviatie) si PETRU TAMASDAN (aviator, pilot de Linie), in sprijinul Fostilor, Actualilor si Viitorilor AVIATORI; se distribuie gratuit, se primesc donatii si sponsorizari.
CTITORI DE ONOARE:
Gl. av. (r) ing. VICTOR IOAN SOIMA; Gl. av. (r) ION DOBRAN; Gl. av. (r) STEFAN VOIAN; Av. pilot instr. si antrenor emerit CONSTANTIN MANOLACHE; Av. pilot planorism, ing. MIRCEA FINESCU; Av. pilot instr./ cdt. planorism VIOREL CISMAS; Arhitect, pilot planorism ION FRANTZ

Aduc calde si respectuoase multumiri, in numele ORIZONT AVIATIC  si al meu personal,domnului ing.Ovidiu Basta (stabilit in Germania) pentru intelegere si ajutor prezent si viitor.De asemenea multumesc domnului Draghi Puterity fondator al atat de necesarului "Virtual Arad".

Cornel Marandiuc.

Discutati despre istoria aviatiei romane in forumul "Orizont Aviatic"
Orizont Aviatic Nr. 6, Apr. 2003
VIRTUAL ARAD
Suntem pe locul
Pozitia Virtual Arad in Romanian Top 100
Votati-ne zilnic!
Votati Aradul !