title

Fa un click pe mine pentru a citi stirea pe larg! Stirile pe scurt:   ...
In Top100 suntem pe locul ?. Daca v-au placut stirile Virtual Arad, apasati aici:
sponsors_clr.gif (8237 bytes)
Cyber Marketplace Direct - Online Shopping Made Simple.
Air Travel Center - Airlines Airports Charters Schedules Fares Discounts Flights Status Advice Information News and everything about air travel.

 

A Worldwide Traveler's Utility Center - This website developed from within the hearts and minds of people who travel. It is a compendium of sources and resources which are focused for use by anyone anywhere who wants to move themselves or anything else from any origin to any destination on eart
The MyPointsŪ Program - Earn Money By Surfing The Net! - The MyPointsŪ Program is the free, easy and rewarding way to earn valuable merchandise, travel, and entertainment on the Internet. . Got 5 minutes? Complete our easy sign-up process, and when you're done, we'll deposit 100 FREE Points into your account.

Marti 10 noiembrie 1998

FPS Arad a incercat de mai multe ori vanzarea actiunilor detinute la Optiplast (69,99 %) . Societatea Aradeana a fost scoasa la licitatie de doua ori in 1997 si de alte doua ori in septembrie 1998. A treia licitatie din acest an, organizata ieri de FPS, a insemnat un succes pentru Fond, dupa cum spune Doru Sever Puia, directorul FPS Arad. Dupa ce la licitatiile anterioare nu se prezentase nici un ofertant, ieri erau depuse doua oferte pentru cumpararea actiunilor Optiplast. Licitatia a fost adjudecata de firma Contor Zenner. "Este un succes atat pentru noi cat si pentru Optiplast, pentru ca va fi o societate ce va incepe sa "miste". O parte din vechea activitate va fi continuata" mentioneaza directorul Puia. Cu o pierdere de peste un miliard de lei, inregistrata pe 1997, fara comenzi care sa-i asigure o activitate continua, cu multe datorii, Optiplast se vede acum scapat de lichidare. Pentru ca asta ar fi urmat, daca licitatia de ieri ar fi fost fara succes.

Intr-o discutie avuta cu dl. Livius Ioja, director general la SC Arbema SA, am aflat ca din aceasta luna, aradenii vor putea consuma bere Kaiser produsa si imbuteliata la Arad. "Pana nu demult berea Kaiser a fost doar produsa la Arad si imbuteliata la SC Bere Craiova" - ne-a spus domnul director.

Policlinica Municipala din Arad - (c) Virtual Arad News, 1998Asa dupa cum ne informa dl. dr. Milivoi Stamoran, seful sectiei diabet - nutritie a Spitalului Judetean Arad, cu ocazia zilei internationale a diabetului zaharat, ce se sarbatoreste pe 14 noiembrie, sectia condusa de domnia sa va organiza o actiune de testare a glicemiei la persoanele cu risc crescut pentru diabet. Intra in aceasta categorie: rudele pacientilor cu diabet zaharat aflati in evidenta, persoanele obeze, bolnavii cu hipertensiune arteriala, bolnavii cu hiperlipoproteinemii. Actiune este sponzorizata de firmele Novo-Nordisk si Life Skaen si se va desfasura vineri 14 noiembrie 1998 la Policlinica Municipala in cabinetul de tratamente, intre orele 9-12.
Domnul Chiper, prim-vicepresedintele ApR - (c) Virtual Arad News, 1998Conferinta de presa organizata de ApR Arad a fost motivata de recenta Conventie Nationala a Agricultorilor desfasurata la Alba Iulia. Filiala Arad a partidului si-a exprimat acordul total fata de propunerile pentru redresarea agriculturii, prezentate in programul ApR "Starea agriculturii Romaniei". Domnul Chiper, prim-vicepresedintele partidului a apreciat ca "acest program nu reprezinta un castig electoral, este doar dorinta noastra de a aseza agricultura pe locul care-l merita in economia Romaniei".

In cursul zilei de ieri, reprezentantii celor cinci organizatii sindicale din cadrul S.C. Armopan S.A. Arad, au purtat negocieri, cu conducerea, pentru marirea salariilor. Practic sindicalistii au cerut ca salariul de incadrare pentru un muncitor calificat sa fie de 900.000 de lei lunar, iar pentru un necalificat de 700.000 de lei. Directorul Constantin Beju ne-a spus : "Fiecare angajat va primii un plus la salariu intre 200.000 si 400.000 de lei, in functie de aportul in firma". Lucian Lagsaghi, presedintele CNSLR Fratia Arad, a adaugat : "Intr-adevar, ni s-a inaintat aceasta oferta insa noi am insistat ca baza de plecare sa fie salariile solicitate de noi. Asa ca nu am cazut de acord". Daca astazi si maine nu se va ajunge la o intelegere, se va declansa un conflict colectiv de munca.


Arhiva

Ati pierdut o stire importanta? Nici o problema! Consultati arhiva stirilor "Virtual Arad".


typewr.gif (252 bytes) Stiri compilate si redactate de Gheorge Puterity si Florin Nicolae Trutiu.
html0a.gif (339 bytes) Adaptare pentru Web de Draghi Puterity.

return Inapoi la pagina principala.

Stirile Virtual Arad au avut in total counter vizitatori.